Ontdek de Opel Astra Online Edition.Direct te bestellen vanaf €309 per maand, all-in!

Astra

Wij snappen dat je tegenwoordig overal online wilt zijn, ook in jouw auto. De Astra Online Edition biedt uitkomst! Met deze nieuwe uitvoering ben je altijd en overal ‘connected’ in je auto. Dat klinkt leuk, maar wat houdt dat precies in?

PERSOONLIJKE ASSISTENT
Met de OnStar knop heb je 24/7 toegang tot een persoonlijke assistent in de Astra. Hierdoor wordt autorijden een stuk leuker en gemakkelijker. Kun je de juiste weg niet vinden? Dan schakel je de hulp van OnStar in. De assistent kan de gewenste bestemming op afstand naar jouw navigatiesysteem sturen. Wil je voordat je op vakantie gaat een check uitvoeren? Dan biedt de assistent uitkomst met een diagnose van jouw Opel Astra zodat je met een gerust gevoel je koffers kunt inladen. Ontdek alle diensten van OnStar. 

4G WIFI AAN BOORD
De Astra Online Edition biedt een krachtige 4G Wi-Fi hotspot aan boord en dankzij de extra sterke dakantenne heb je altijd een betrouwbare internetverbinding voor wel 7 apparaten, vrijwel overal in Europa. Hierdoor zijn jij en je passagiers ook buiten Nederland ‘connected’ en bereikbaar.

HANDIGE APP VOOR JE ASTRA
Met de myOpel app i.c.m. OnStar ben je altijd verbonden met jouw Astra. Handig om je auto op te sporen als je niet meer weet waar die geparkeerd staat. Ook kan je op afstand de bestemming naar je navigatie sturen of de deuren ontgrendelen en vergrendelen. Ontdek alle voordelen van de myOpel app.

MULTIMEDIA SYSTEEM
Uiteraard wil je ook je smartphone verbinden met je nieuwe Astra. Dat kan! Het IntelliLink-systeem biedt veel functies die het jou onderweg gemakkelijk maken. Denk aan handsfree bellen en audiostreamen via Bluetooth®. Diverse functies kun je via spraakherkenning bedienen. De Astra biedt ook Apple CarPlay ondersteuning, hierdoor kun je jouw favoriete apps bedienen.

DAB+ RADIO
Jouw Astra Online Edition beschikt over DAB+, de nieuwe standaard in radio luisteren. DAB+ maakt gedigitaliseerde radio-uitzendingen mogelijk waardoor je storingsvrij en zonder ruis naar je favoriete radioshow kunt luisteren.

OPEL PRIVATE LEASE
Er staat al voor €309,- per maand een nieuwe Astra Online Edition voor je deur. In dit bedrag zijn alle vaste kosten inbegrepen, zoals afleverkosten, afschrijving, onderhoud, motorrijtuigenbelasting en verzekering. Het enige dat jij hoeft te doen, is tanken! Ontdek hier meer.Ontdek alle voordelen van Opel Private Lease.